Setir rak, Lhd setir rak, setir Pump, Drive batang, Baling-Baling Kapal batang - Naifu
  • 1_看图王
  • 5_看图王
  • 4_看图王

Welcome to store kita!

NFYO-Beijing NaiFu Enterprise Co., ltd spesialisasi ing CV Joint, CV poros, daya setir Hydraulic, pump setir lan sapiturute NFYO wis pengalaman 20 taun 'ing Manufaktur. Ana luwih saka 500 karyawan, kalebu liwat 30 engineers senior sing nyedhiyani proyèk desain anyar kanggo klien kita karo kabeh efforts lan kreatifitas kita.

Kanggo nguber kualitas dhuwur lan standar "nul" com ...

  • bab-banner-1

Baru

LAYANAN

  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka CV Joint, CV poros, daya setir Hydraulic, pump setir Products saka 20 taun.
  • Team kita

    Team kita

    Ana luwih saka 500 karyawan, kalebu liwat 30 engineers senior sing nyedhiyani proyèk desain anyar kanggo klien kita karo kabeh efforts lan kreatifitas kita.
  • QUALITY

    QUALITY

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • certificate

    certificate

    produk kita wis liwati Certification International saka ISO9001, QS9000, TS16949 lan sapiturute produk kita duwe kabeh jinis model mobil, kaya kanggo Eropah, Amerika, Jepang, seri Korea.

APLIKASI

Tampilan Online Chat!