Babagan awake dhewe

NFYO-Beijing NaiFu Enterprise Co., ltd spesialisasi ing CV Joint, CV poros, daya setir Hydraulic, pump setir lan sapiturute

NFYO wis pengalaman 20 taun 'ing Manufaktur. Ana luwih saka 500 karyawan, kalebu liwat 30 engineers senior sing nyedhiyani proyèk desain anyar kanggo klien kita karo kabeh efforts lan kreatifitas kita.

Kanggo nguber kualitas dhuwur lan standar "nul" complaint bali, kita nyedhiyani layanan dhuwur efisien, lan sajujure profesional kanggo klien kita ing sembarang wektu nggunakake otomatis operasi.

produk kita wis liwati Certification International saka ISO9001, QS9000, TS16949 lan sapiturute padha ana ing dikarepake urgent liwat 200 negara eg USA, Australia, Meksiko, Jerman, Rusia, Belanda, Norway, Japan, Korea, Iran, Dubai lan ing. produk kita duwe kabeh jinis model mobil, kaya kanggo Eropah, Amerika, Jepang, seri Korea.

We Sincerely pangarep-arep kita bisa netepake hubungan bisnis karo sampeyan rauh!


Tampilan Online Chat!