за нас

NFYO Пекинг NaiFu претпријатија копродукции, Ltd специјализира во биографија Заедничката, CV оска, хидраулично управување, хидрауличната пумпа и др

NFYO има 20 години искуство во производство. Постојат повеќе од 500 вработени, вклучувајќи повеќе од 30 високи инженери кои се обезбеди нов дизајн проекти за нашите клиенти со сите наши напори и креативност.

Да продолжи со висок квалитет и стандард на враќање "нула" жалба, ние нудиме високо ефикасни, и искрено професионални услуги за нашите клиенти во секое време да се потпираат на автоматско работење.

Нашите производи имаат положено меѓународна сертификација на ISO9001, QS9000, TS16949 итн Тие се во итна побарувачката повеќе од 200 земји на пример САД, Австралија, Мексико, Германија, Русија, Холандија, Норвешка, Јапонија, Кореја, Иран, Дубаи, и така натаму. Нашите производи ги имаат сите видови на модели на автомобили, како и за Европа, Америка, Јапонија, Кореја серија.

Искрено се надеваме дека можеме да воспостави деловни односи со вас наскоро!


WhatsApp Онлајн Chat!