Rreth nesh

NFYO-Pekin NaiFu Enterprise Co, Ltd specializuar në CV e përbashkët, CV bosht, drejtues të pushtetit hidraulike, pompë drejtues dhe etj

NFYO ka përvojë 20 vjet në prodhim. Ka më shumë se 500 të punësuar, duke përfshirë më shumë se 30 inxhinierë të lartë që ofrojnë projekte të reja të projektimit për klientët tanë me të gjitha përpjekjet tona dhe të krijimtarisë.

Për të ndjekur cilësi të lartë dhe standardet e "zero" kthimit të ankesave, ne ofrojmë shërbime efikase të lartë, dhe me ndershmëri profesionale për klientët tanë në çdo kohë duke u mbështetur në mënyrë automatike operacion.

Produktet tona kanë kaluar certifikimin ndërkombëtar të ISO9001, QS9000, TS16949 dhe etj Ata janë kërkesa urgjente mbi 200 vende p.sh. SHBA, Australi, Meksikë, Gjermani, Rusi, Holandë, Norvegji, Japoni, koreane, Irani, Dubai dhe kështu me radhë. Produktet tona kanë të gjitha llojet e modeleve të makinave, si për Evropë, Amerikë, Japoni, Korea seri.

Ne sinqerisht shpresojmë se ne mund të krijojnë marrëdhënie biznesi me ju së shpejti!


WhatsApp Online Chat!