Steering rak, Lhd steering rak, steering Kongrés, Girang aci, kolecer aci - Naifu
  • 1_看图王
  • 5_看图王
  • 4_看图王

Ngabagéakeun ka toko kami!

NFYO-Beijing NaiFu perusahaan Co., LTD specializes di CV Joint, CV as, steering power hidrolik, pompa steering jeung sajabana NFYO boga pangalaman 20 taun 'di manufaktur. Aya leuwih ti 500 pagawé, kaasup leuwih 30 insinyur senior anu nyadiakeun proyék design anyar pikeun klien kami kalayan sakabéh usaha jeung kreativitas urang.

Ngudag kualitasna alus sarta standar tina "enol" com ...

  • ngeunaan-banner-1

Arrivals anyar

jasa

  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional ti CV Joint, CV as, steering power hidrolik, pompa steering Produk leuwih 20 taun.
  • Tim kami

    Tim kami

    Aya leuwih ti 500 pagawé, kaasup leuwih 30 insinyur senior anu nyadiakeun proyék design anyar pikeun klien kami kalayan sakabéh usaha jeung kreativitas urang.
  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    produk urang geus lulus sertifikasi Internasional ISO9001, QS9000, TS16949 jeung sajabana produk urang kudu sagala jinis model mobil, kawas keur Eropa, Amerika, Jepang, runtuyan Korea.

aplikasi

WhatsApp Online Chat!