Tentang Kami

NFYO-Beijing NaiFu perusahaan Co., LTD specializes di CV Joint, CV as, steering power hidrolik, pompa steering jeung sajabana

NFYO boga pangalaman 20 taun 'di manufaktur. Aya leuwih ti 500 pagawé, kaasup leuwih 30 insinyur senior anu nyadiakeun proyék design anyar pikeun klien kami kalayan sakabéh usaha jeung kreativitas urang.

Ngudag kualitasna alus sarta standar tina "enol" keluhan balik, urang nyadiakeun layanan tinggi efisien, sarta jujur ​​profésional pikeun klien kami iraha wae gumantung otomatis operasi.

produk urang geus lulus sertifikasi Internasional ISO9001, QS9000, TS16949 jeung sajabana Maranehna di paménta urgent leuwih 200 nagara misalna AS, Australia, Mexico, Jerman, Rusia, Walanda, Norwégia, Jepang, Korea, Iran, Dubai jeung saterusna. produk urang kudu sagala jinis model mobil, kawas keur Eropa, Amerika, Jepang, runtuyan Korea.

Urang tulus mudahan yen urang tiasa ngadegkeun hubungan bisnis sareng anjeun pas!


WhatsApp Online Chat!